Adobe + Macromedia = Love?

Ir, protams, visādi iemesli, dēļ kuriem būtu jāiegruzās un jāsaka, ka tas ir slikti. Nu tur globalizācija, konkureces sarukšana, etc. Bet man šis jaunums, kas tagad, paejot teju pusgadam ir oficiāli paziņots kā *superpuperreal* ir tikai licis vēlreiz aplaudēt un priecāties.

Tie mazie patīkamie sīkumi, kas līdz šim eksistēja Adobe un Macromedia produktos un allaž lika uz datora uzstādīt abu kompāniju produkciju nu ir aiz muguras. Es nemaz nerunāju par to, ka tagad varu mēģināt izmantot visas tās Flash iespējas, kuras līdz šim nelietoju, jo nesapratu. Un es domāju, ka tas vēl ir tikai sākums lielajam un skaistajam.

Bet nu [uzraksts Macromedia mājaslapā](http://macromedia.com “Macromedia”), kas vēsta, ka šamie savulaik ir bijuši Macromedia man lika pasmaidīt.

Starp citu, cik zināms, tad visa Macromedia produkcija tā arī paliks pagaidām zem Macromedia preču zīmes, tikai visos caurumos būs pieknabināts arī Adobe vārds un Adobe jau tagad savas jaunās CS2 *bundles* komplektē ar Flash 8 Pro versiju.

2 domas par “Adobe + Macromedia = Love?”

Komentāri ir slēgti.