Quark mainās uz [ne]bēdu

Šķiet, ka maģiskās Quark pārvērtības nebeigsies nekad. Pagājušā gada rudenī šamie draudzīgi, līdz ar jaunās, septītās versijas paziņošanu, bija uzfrišinājuši arī savu paskatu, bet kā gadījies, kā ne, reklāmas aģentūras darbinieki, kas izstrādāja šo logotipu, laikam dzīvo uz Marsa un pārtiek no Saules enerģijas, jo viņu oriģinalitātei un kreativitātei nebija robežu. Vienīgais, kas toreiz bija labs (subjektīvi), ir tekstuālais risinājums uzrakstam Quark.

Tad nu, par visiem saviem klientiem un draugiem gādīgie Quark darbinieki piesēdās un izdomāja, ka ja jau viņiem visi pārmet to, ka šamie ir tik sūdīgi, tad jāņem, un jātaisa viss pašiem un tagad, pēc pusgada termiņa 2005. gada logotipam, ir radīts jauns, kas tagad nu būšot tas īstais. Bet arī tas nebūtu tik smieklīgi kā fakts, ka arī šo jauno darinājumu visi nebeidz apsmiet. Varbūt tad mēs pēc vēl kādiem sešiem mēnešiem varam gaidīt no viņiem vēl kaut ko jaunu?

Izskatās, ka Quark, raustoties dēļ Adobe InDesign pārāk labajiem un veiksmīgajiem tirgus risinājumiem, tagad mēģina jebkādiem līdzekļiem panākt, lai viņus pamana. Tādējādi tiek darīts viss, grābts visur, utt.

Es to personīgi pielīdzinu vājas latviešu reklāmas aģentūras veikumiem pašmāju tirgū, kas ik pa laikam, izejot no mājām uz Čaka ielu vai arī pastaigājoties pa Barona ielu, liek aizdomāties, ko tik ļaunu ir izdarījuši pasūtītāji, ka viņus tik ļoti nemīl un tik brutāli apkāš, veidojot ne tikai nebaudāmas, bet arī atbaidošas lietas.

Quark logo pērvērtības

Šīs bildes ir ņemtas un vairāk (teiksim, citādāku viedokli) par šo tēmu jūs varat palasīt Quark’s Logo 2006—Something Is In Motion