Vājprāts ar NIC.LV

Tiešām esmu dusmīgs. Ļoti dusmīgs.

Iekš www.nic.lv stāv rakstīts:

Izmaiņas domēnu reģistrācijas datos (piemēram, pasta servera adrese vai tehniskās kontaktpersonas vārds) Reģistrs veic pēc pieprasījuma, kas nosūtīts no attiecīgā domēna reģistrācijas pieteikuma veidlapā norādītās administratīvās vai tehniskās kontaktpersonas e-pasta adreses. Kontaktpersonu informāciju var pārbaudīt NIC datubāzē.

Pirms mēneša vajadzēja nomainīt viena domena vārda tehnisko informāciju, rezultātā sanāca tā, ka man nedēļu nekas nenotika. Uzminiet, kāpēc? Tāpēc, ka, redz NIC ir izdomājis, ka tagad izmaiņas varot veikt tikai nosūtot viņiem faksu. Nu labi, nosūtu faksu, nomainu visu info. Urā.

Pagājušo nedēļu atkal bija jāmaina info vienam domenam. Uzreiz nosūtu faksu, jo uz e-pastiem viņi vairs nekādus labojumus nepieņemot. Kā jūs domājat – vai es kaut ko nomainīju? Ņifiga. Tagad, redz, viņiem faksi ir jāsūta isnieguma formā, parakstītus un ar pases kopiju pielikumā.

Kaut kāds marazms. Galvenais, ka telefoniski jautājot NIC, kāpēc info par šādām izmaiņām reģistru mainīšanā nav noteikumos, kas publicēti NIC mājaslapā, viņi atbild: “Bet jūs taču piezvanījāt un tagad mēs jums to sakam telefoniski!”

4 domas par “Vājprāts ar NIC.LV”

  1. Psc… Ūberlohi bļin… To viņu apstrādes sistēmu webisku varētu uztaisīt pat ļoti labi notestētu un sekjūru viens cilvēks pa mēnesi točna… Idioti – čakarē dzīvi sev un citiem arī…

  2. Principā es par web versijas neesamību brīnos jau kopš 2000. gada. Nu kā var būt tā, ka uzņēmums, kas nodarbojas ar interneta risinājumiem visas savas lietas kārto TIKAI caur faksiem un telefoniem?????????
    Manuprāt tas ir lielākais sviests.

  3. Man gan pagaidām vēl viss darbojas arī no e-pasta sūtot. Lēni gan – uz ap 9:00 nosūtītu e-pastu saņēmu atbildli ar apstiprinājuma pieprasīšanu kaut kur 18:30 or so. Kas padara web-sistēmas neesamību vēl neglītāku ir tas, ka viņi kāš baigo naudu par tiem domēniem – papētiet, cik maksā dabūt .com, .info, .eu vai jebkuru citu – nu nav par 40$ gadā.

  4. VArat iedomaties ka jus nesat vienigie kas suta viniem pieteikumus tadu ir daudz bet cilvēku maz kas strada ar klientiem

Komentāri ir slēgti.