Avrila Laviņja izsludina t-kreklu dizaina konkursu

Tiem, kas nu tiešām ir tankā, paskaidroju – ir tāda maza meitenīte, kas, kā izrādās, ir nedaudz senāka, nekā biju domājis, kura tīri teorētiski māk dziedāt, bet tīri praktiski – pat ļoti labi izskatās. Šai mazajai meitenītei aiz muguras sēž kāds pustūkstotis dažādu darboņu, kas mēģina uz viņas izskata un nelielās dziedātprasmes nopelnīt. Tomēr gadās brīnumi, un nopelnīt nedaudz piedāvā arī citiem.

Pavisam netīšam tīklā meklēju informāciju par vienu dizaina konkursu un uzrāvos uz «The Best Damn Thing» T-Shirt Design Contest.

deviantART, in collaboration with Avril, proudly brings you the Avril Lavigne T-Shirt Design Contest! Avril is looking for a t-shirt design to celebrate her new album The Best Damn Thing, and she wants to see if YOU have any ideas.

Es jau biju sasodīti sapriecājies, ka varēšu par to pavēstīt savai mazajai māsiņai, bet šeku reku ierodas arī fakjū jaunkundze:

This contest is open to deviantART members in the United States, Canada, United Kingdom, Ireland, Germany, France, Spain, Japan, and South Korea. Due to legal restrictions, the contest is closed to other countries.

Un arī tas vēl nav viss. Palasiet Avril Lavigne «The Best Damn Thing» T-shirt Design, kur skaidri rakstīts, ka bez visādas makulatūras vienīgais, ko tu iegūsti pirmajā vietā, ir 500$ skaidrā naudā. Nu šitā par maziem bērniem ņirgāties, tas gan ir kaut kas.

3 domas par “Avrila Laviņja izsludina t-kreklu dizaina konkursu”

  1. daskilla:
    ļoti vienkārši – es tev samaksāju 500$ par kaut ko, ko es izvēlējos no 100 000 tādu kā tu, tad aizeju uz T-Bodi un satiražēju kreklus ar to dizainu 1 000 000 eksemplāros un tirgoju par 20$ koncertos.

    Es par to saņemu, teiksim, 10% no katra krekla, T-Bode – 20% (kas būtu ok, jo tās ir tikai ražošanas izmaksas), webfrīku mājaslapa – 10%, menedžments – atlikušos 60%. Tagad parēķini, cik nopelnīja menedžments, Laviņja, Deviantart un T-Bode no tā, ka tu čakarējies un nobakstījies trīs nedēļas pie t-krekla apdrukas vizualizēšanas?

  2. Mr. SergE: neviens te nenodarbojas ar labdarību, bet gan biznesu.

Komentāri ir slēgti.