Biļešu druka Advertā

Pasūtīju Advertā drukai biļetes. Vajadzēja nelielu porciju par saprātīgu cenu, tāpēc priecājos par to, ka bija iespēja sarunāt, lai tik drukā uz jebkāda krīta, kāds pa rokai pagadās. Tika iedots makets pdf formātā (CMYK, 300dpi rastram, ISO Coated).

Lūk ir rezultāts — viena partija, tikai paņemtas divas biļetes — viena no sākuma un viena no paciņas beigām.

Adverts Supervaroņu skolas biļešu druka

Neiespringstu tikai tāpēc, ka izcilai kvalitātei šoreiz tiešām nav ļoti lielas nozīmes, kaut gan šitik krasu toņu maiņu gan es līdz galam nesapratu.

Beigu beigās, lai nu galīgi neapvainojās, nedaudz paslavēšu viņus arī — iepriekšējais drukas darbs bija izcils — ar Arctic sarežģītajiem papīriem viņi tiek galā lieliski!

8 domas par “Biļešu druka Advertā”

  1. Domāju, ka iespiedējs pacentās un nomazgāja magentas ofseta gumiju, kā rezultātā arī trāpijās tās loksnes ar magentas trūkumu. Var jau būt, ka pie vainas mazais pierīkojamo lokšņu skaits, krāsa nebija vēl nostabilizējusies, bet druķieris ieblieza pa pogām… Visādi var būt, taču jābūt kaut kādai kvalitātes kontrolei, lai tādas atšķirības netiek klienta acīs – kā šinī gadijumā… :) Manuprāt, Arctic ir vieni no labākajiem, neredzu neko sarežģītu… Varbūt es maldos? :)

  2. AncveirS, starp citu, Arctic papīri nav nekas vienkāršs drukāšanai, jo uz viņa slikti žūst krāsa. Tas nav gloss krītiņš, kuru pēc pusstundas liek zem naža. Pamēģiniet Curious papīrīšus apdrukāt, 4+4. Advertā tos velk ka švirkst. Un uz MAGNETO papīra, un citas izvirtības… Bet par tām biļetītēm: vienkārši cilvēciskais faktors, neuzmanība šķirojot. Darbu daudz, var gadīties ka sameta klientam kopā ar tirāžu arī pierīkojumu.

  3. Drukier, es paaris gadus drukaaju uz Arktika un suudzeeties nevaru. Lai suudzaas tie, kas nemaak sasniegt pareizo mitrinaamaa shkjidruma un kraasas balansu, piereguleet un notureet nepiecieshamo kraasas daudzumu, piereguleet attieciigu drukas spiedienu. Starp citu, uz mateetajiem (silkiem) kriitiniekiem zhuust labaak kaa uz glanceetajiem, ja ieveero visus tehnologjiskos normatiivus… Smalka lieta ir taa ofseta druka – bet dziivee visi nodarbojaas ar izvirtiibaam un dilitantisma atraugaam… Peace! Man nepatiik glanceetie papiiri! :)

  4. Varētu jau būt, ka kvalitātes kontrole šajā uzņēmumā ir mazliet vainīga pie tā, ka šī tēma tomēr tiek diskutēta.

  5. Nu ko, protams, ka nav patīkami, bet šādai produkcijai nav attaisnojuma.
    Protams, no 2007 gada ir daudz kas uzlabojies, bet kļūdas gadās.
    Labprāt uzklasīšu aizrādījumus arī savā e-pastā: igors@adverts.lv.

    p.s. Arktikam (tikai Volume) nav ne vainas, tikai repro iecirknim ir pareizi jāsagatavo fails.

  6. Forši, ka vēl tik vecu ierakstu izdevies atkaplēt un patīkami, ka kādam ir svarīgi tam sekot līdzi. Noteikti pieseivošu e-pastiņu visādiem gadījumiem.

Komentāri ir slēgti.