Logotipi, konkursi, nauda un mājaslapas

Jā, jā, es zinu, dikti nesakarīgi sanāca virsrakstu uzbīdīt, bet ne par to ir šis stāsts. Pirmais stāsts ir par Londonu, pareizāk sakot, par epileptiķiem un idiotismu.

olipiskas-speles-londona-2012.GIF

Protams, var jau dažādi uz to skatīties, bet es pilnīgi piekrītu krievu kolēģim par to, ka šī kanoniskā skatīšanās uz lietām beidzot ir ieguvusi reāli baudāmus apveidus mūsdienu cilvēciskajai izpratnei. Un ja jau vēl daži šeit ir saskatījuši arī kāršu krustu, tad es vispār esmu uz pakaļas.

Otrais stāsts, mans mazais draudziņ, ir par konkursiem. Nu kā gan bez tiem.

Vācieši ir aizdomājušies līdz tam, ka blogos publicēto informāciju vajadzētu pārnest arī uz papīra. Pareizāk sakot, vajadzētu pārnest uz papīra domas par blogiem. Tam par godu 2008. gadā ir plānots izlaist grāmatu, bet pagaidām izdevniecībai ir vēlme atrast kādu, kas to grāmatu papildinātu ar ilustrācijām. Vairāk informācijas par to ir Snowflakes&Blackvampires blogā, ja kādam ir interese pabakstīties ar zīmuli – aiziet!

Otrs ir tāds ar nedaudz taustāmāku baudu, jo var iegūt pietiekami nopietnus $$$: «For the sixth consecutive year, Henkel Central Eastern Europe is announcing the Henkel Art.Award., its annual art prize for the Central and Eastern European and Central Asian region. This award encompasses three key components of modern art – drawing, photography and design – which will alternately serve as the main theme of the award every three years. This year, the Henkel Art.Award. will be granted the second time for design (industrial design).» Vairāk par to visu Henkel Art.Award mājaslapā.

Nu tā, un saldajam ēdienam manuprāt ģeniālas pārdomas par to, kā jābūvē mājaslapas: How Not to Display Your Artwork on the Web un dubultais pārliecinājums tiem, kasvēl nesaprot, ka visu, ko redz, nav jāinstalē: Don’t install Version Cue (unless you use it).

2 domas par “Logotipi, konkursi, nauda un mājaslapas”

  1. youtube.comhttp://www.youtube.com/watch?v=1Xg5O0l7ybY

Komentāri ir slēgti.