Lois Tete «Le Tot Beaujolais»

Vakar notika neizbēgamais — man dators galīgi sagāja tūtē un nācās nonest pusi no sistēmas, lai piedabūtu to atkal strādāt. Līdz ar visiem labumiem, drošs paliek drošs, pārmetu no jauna arī visu CS3 pakotni. Ko es darīju no 23:00 līdz 4:49 jūs, bez šaubu ēnas, uzzināsiet tālākās rindās.

Gatavojoties šim zīmīgajam notikumam, ceļā no kinoteātra iegādājos SKY veikalā pudeli 2007. gada Lois Tete Le Tot Beaujolais. Un ne jau tāpēc, ka Lois Tete man diez ko daudz nozīmētu, bet gan tāpēc, ka šitik elegantu etiķeti es sen nebiju manījis (kaut gan kaut kur jau biju par to lasījis).

Lois Tete Le Tot Beaujolais

Mēģinājums tipogrāfiski nodrukāt etiķeti, lai tā izskatās kā ar roku rakstīta ir ģeniāls. Sēž mūsu Tete kungs savā Beaujolais ielejā, ravē savas vīnogas un taisa no tām vīnu. Un  tikai pienākot novembrim, kad Francijas valdība šim ir ļāvusi, džeks ņem vienā rokā pudeli, kurā lēnām tek vīns no mucas, bet otrā — flomi, un bliež virsū aptuveni pusmiljonu etiķešu, lai līdz norādītajam datumam pagūtu nakts vidienē ierasties Parīzē un notirgot savu pudeļu krājumu.

Lois Tete Le Tot Beaujolais text

Galvenais, ka etiķetes ir tik pārdomātas, ka uz tām par ir «sagataves», lai par dažiem burtiem mazāk būtu jāraksta.

Un viss būtu jauki, ja ne šis stulbais sīkums:

Lois Tete Le Tot Beaujolais text copyright

Nu nafiga?

Par šo vīnu vairāk varat palasīties šeit: Beaujolais Nouveau, Stay away from that Beaujolais Nouveau, sucker un, protams, pie paša cienītā Lois Tete.

Man garšoja un es ceru, ka rītdien arī vēl kāda pudelīte būs palikusi, lai varu krājumiem vēl nedaudz iegādāties.

3 domas par “Lois Tete «Le Tot Beaujolais»”

  1. Papīra sadārdzinājumu atsver divkrāsu druka. (nevis parastais ofsetnieks .. ) :))
    Nodod vienīgi LOUIS TETE un logo jakobi ar roku rakstīts kaligrāfiskā šriftā. Bet tā jau izskatās cmyki un eleganti. (:
    Ā un ® bojā noskaņojumu.

Komentāri ir slēgti.