Map Latvia izsludina jaunu konkursu

Map Latvia AS rīkotais dizaina un drukas darbu konkurss map contemporary nemainīgi notiks šopavasar Rīgā, Latvijā. Būs darbu apkopošana un izvērtēšana virzīšanai uz finālu, būs vērtēšana un uzvarētāju noteikšana, būs map contemporary izstāde un apbalvošanas ceremonija. Tas viss būs! Bet, cik lieliski, profesionāli un iedvesmojoši, – tas atkarīgs no konkursam iesniegtajiem darbiem!

Tiem, kas pazīst konkursu, vēlam pacietību, izvērtējot savus projektus un realizētās idejas, un nekavēties ar darbu iesniegšanu, neatliekot to uz pēdējo brīdi. Tiem, kam map contemporary ir kas jauns, – neliels ieskats par konkursu, dalību tajā, darbu kategorijām un balvām.

Par konkursu:
Dalība konkursā ir bez maksas, un tajā var piedalīties ikviens poligrāfijas, dizaina un reklāmas nozarē strādājošs projekta vai ražošanas vadītājs, mākslinieks, dizainers vai radošais direktors. 2007. gada konkursa map contemporary darbi tiks vērtēti 5 kategorijās, pasniedzot 12 balvas un vienu specbalvu. Konkursam var iesniegt darbus, kuros izmantots jebkura Latvijas vairumtirgotāja papīrs vai papīram pielīdzināms materiāls un kas ir drukāti, radīti un ražoti laika posmā no 2006. gada 15. maija. Iesniegtie darbi tiks vērtēti atbilstoši konkursa kategorijām pēc pamatkritērijiem – ideja, mākslinieciskais izpildījums, papīra/materiāla izvēle, druka un pēcapstrāde. Vērtēšanu veiks personiski neieinteresētu profesionāļu komanda, un tā notiks 10 ballu sistēmā.

Vairāk informācijas: Map Latvia mājaslapā.

2 domas par “Map Latvia izsludina jaunu konkursu”

  1. P.s. Šķiet, ka mūsu aģentu rokasgrāmatu mierīgi var sniegt iekšā :DDDDD

    un mapi ar Allas lipekli bonusā… :D

Komentāri ir slēgti.