3 domas par “OMG I have been waiting for something like this for long”

  1. Ja in general, tad es esmu lojāls PC lietotājs kopš pirmās saskares ar datoriem. Man ir nācies dafiga strādāt arī uz MAC platformām, bet es nekad, nekad pie tā nevarētu pierast un nekad negribētu pie viņas nopietni atgriezties (kaut gan laikam drīzumā atkal spīd…).
    Var runāt par to, ka ir jāpavada 2 diennaktis, lai nokonfigurētu svaigu PC tā, lai varētu bez rūpēm strādāt dizaina/poligrāfijas jomā, toties es varu to mašīnu piedabūt strādāt jebkurā gadījumā!
    Ar MAC ir komplicētāk – ne viss, kas ikdienā nepieciešams, ir tik viegli vispār piedabūjams uz MAC strādāt, it īpaši, ja mēs runājam par poligrāfiski specifiskām lietām, kas ir ikdiena daudziem tādiem, kā es.

    Otra lieta – tagad populāri ir aprunāt to, ka PC platforma ir jāuzlabo, lai varētu pie Vistas garšošanas ķerties. Bet es pagājušajā nedēļā vienu Intel Pentium 200 sistēmu uzstādīju, uz kuras cilvēciņš mājās maketus iekš PageMaker 6.5 tagad taisa – un nekādas vainas! Atsūta man pēc tam postscript un es viņu nodistilēju uz jaudīgāka agregāta (kaut arī savulaik atceros, ka tad, kad distilējām avīzes maketus, varēja pagūt aiziet uzpīpēt un kafiju uztaisīt, bet tas jau ir cits stāsts).

Komentāri ir slēgti.