Sauļošanās uz plakātiem nopietni kaitē jūsu veselībai

Jau labu laiku gribēju to TezTour reklāmu atrādīt, bet kaut kā negadījās pie rokas fotoaparāta, lai noķertu. Bet atgriežoties no skaistās Krievzemes tieši kā reiz lidostā mani iepriecināja ar šo skatu.

tez-tour-reklama_1.jpg

Tad nu tā, kāpēc es šo reklāmu tik ļoti gribēju nofotografēt? Tāpēc, ka man katru reizi to ieraugot paliek žēl meitenes apdegušās sejas – varbūt pārsauļojusies Turcijā, bet varbūt tepat solārijā aizsēdējusies, bet viennozīmīgi ir zaudējusi jebkādu reklāmas «odziņu», kas mani vilinātu uz kādu no reklamētajām zemēm doties.  Skatamies tuvplānu.

tez-tour-reklama-meicha_1.jpg

Kur slēpjas problēma? Visticamāk, gatavojot šo drukas darbu, cilvēks, kas apstrādāja fotogrāfiju, to bija paredzējis drukāt priekš gaismas kastēm, tādējādi pārsātinot bildi (kā jau tas zināms, gaismas kastēm ir jāparedz, ka spīdot cauri materiālam, samazināsies drukātā darba košums). Savukārt maketētājs to nav ņēmis vērā un dragājis bildi arī uz parastajiem plakātiem.

Visvairāk, protams, žēl meitenes, bet tā kā šī bilde visticamāk nāk no kāda stock kataloga, tad droši vien, ka nabadzīte par to tā arī neuzzinās.

3 domas par “Sauļošanās uz plakātiem nopietni kaitē jūsu veselībai”

  1. Vairāk jau iederās reklamēt žilbinošu smaidu, blenamet un zobi spīd ka bebrakungam :D

  2. nu man liidziigi bija ar Kurp dodies – blakus tam, ka nodrukaaja suudiigi, tad veel saliimeeja vienu un to pashu uz parastajiem un uz gaismas stabiem. imho vienkaarshi cilveekiem straadaat slinkums.

  3. Man, savukart, saja reklama besi tas, ka pie Kipras un Tunisijas ir liels un sarkans uzraksts “Jaunums”. Come on, ja tez tour kantorim tas ir jaunums, tad citi to sen jau piedava.

Komentāri ir slēgti.