15 doma par “Jauna monitora iegādes dilemma”

  1. labs profisionāls monitors, nav no lētajiem, bet 1920×1200,konkrēti man neder, jo mana video kamera ir 1920X1080,lai gan lielas nozīmes jau tam nav. Ar iebūvētām fīčām būs bauda ņemties ar fočenēm, pērc.

  2. Kontrasts it kā nav noteicošais, ja domā strādāt ar krāsām (dizainu, fotogrāfijām utt.), bet kalibrators gan ir laba lieta, ja pats nodarbojies ar druku. Tādēļ jau rakstīju, ka pašam būs jāizdara izvēle un iespējams jāpalasa forumos tieši profesionāļu atsauksmes. Arī LaCie nav slikti monitori un arī viņi nemaksā lēti (tāpat kā citi labie monitori). Vēl LaCie visticamāk nāk līdzi saules blende (aizsegs), kas nebūs NEC. Jāsaliek visi plusi un mīnusi kopā un tad jāpērk. It kā monitoru nemaina tik bieži kā datoru, tā ka viņā var investēt nedaudz vairāk naudas.

  3. прошу прощения за русский :)))

    я задумываюсь о покупке нового монитора. сразу оговорюсь вариант с Лосем мне по душе так как они давно занимаются мониторным тюнингом под принт в основном (опять же ссылка в характеристиках на 95% Adobe RGB / 99.7% of ISO Coated).

    вааще девайс радует :)

    Ls 821,96 в баксах это скока?

  4. Re, kur toties var dabūt labu 30″ ar IPS matricu, plašo gammu un ļoti labu melnās krāsas līmeni lētāk, nekā to 26″ NEC, proti, Hazro HZ30W – http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=MO-000-HO&groupid=17&catid=1121&subcat=&name=Hazro%20HZ30W%2030%22%20Widescreen%20LCD%20Monitor%20-%20Black%20Aluminium

    Recenzijas saka “very good” – http://www.tftcentral.co.uk/reviews/hazro_hz30w.htm – un, kas pats labākais, ar šo, atšķirībā no pārējiem profesionālajiem monitoriem, var arī geimot (nebremzē) :)

  5. Nu jā. Šobrīd ir tieši tas mirklis, kad es domāju tikai par to, vai man ir LaCie vai NEC. Atšķirība ir ~70 latos, toties NEC man vēl jāpiepērk kalibrators un blende. Tādā gadījumā sanāk tomēr, kā NEC maksā dārgāk. Tai pat laikā NEC ir lielāks pēc izmēriem.

  6. zhinzer: LaCie primerno 1 567,72 USD, no eto oficialnije ceni v Latvii, tak kak mozet bitj deshevlje. Ja smotrju teper na NEC, tak kak NEC poluchajetsja deshevlje. No bez blendi i bez kalibratora.

    PHz: Skatījos uz tavu rakstu par monitoru izvēli, bet man galīgi nav būtiskākais spēļu spēlēšanas faktors un daudzi uz to response time atsaucās kā uz lohatronu vairāk, nekā uz reālu, acīmredzamu jēgu. Vismaz manā pielietojuma sfērā.

  7. я тут у “отцов” спросил, грят NEC рулит :)
    к тому же 1500 баксофф за Лося это слишком :)

  8. хорошей покупки, напиши как оно в процессе использования.

  9. Spyder – выброшенные деньги. :(
    Если не хватает денег на “i1”, тогда – “eye-one display”
    Но без хорошего soft это тоже не имеет значения. ProfileMaker 5 слишком дорог. А то что “идет” с devicом – надувательство доверчивых покупателей.

  10. Pagaidām vēl nevienam agregātam, kas man ir bijis, līdzi nav nācis normāls softs. Ir pašsaprotami, ka tiek ielikts tas, ko nu varēja sarunāt izstrādātāji. Skeneriem, printeriem tas ir īpaši raksturīgi.

  11. 2 Alexander Rudenko:
    И сколько нужно платить в Латвии на таможне за этот монитор?

Komentāri ir slēgti.