Microsoft pele priekš Apple

Nav nekāds noslēpums, ka Apple «klitorpele» ir sasodīti draņķīgs izstrādājums. Un līdz ar to nav nekāds brīnums, ka Microsoft ir adaptējuši savu supermegalabo pelīti priekš Mac lietotājiem.

Smieklīgi ir tas, kā atšķiras iepakojumi dažādām mērķauditorijām:

Microsoft mouse for Apple

Via.

P.S. Ļoti atvainojos, ka neko sakarīgu pēdējā nedēļā neesmu publicējis — strādāju pie viena ļoti būtiska projekta, kuru ceru šonedēļ novest līdz kaut kādai loģikai, lai var pieslēgties pārējai pasaulei ar kaut ko patiesi vērtīgu un būtisku.

3 domas par “Microsoft pele priekš Apple”

  1. Es kā reizi meklēju aizvietotāju klitorpelei (klitors izbeidzās uz neatgriezšanos), bet šitā izskatās vairāk pēc ceļojumu laptoppeles. Vajag kaut ko ērtu, darbam paši zināt ar ko, bet kas nemaksā 50+Ls.

  2. Nu tā aptuveni izskatās.
    Es pats ikdienā lietoju peli, kas maksāja kādus 3 vai 4 latus un esmu pilnībā apmierināts. Man nav nekādas vajadzības pēc principiāli brendota produkta vai arī foršām papildus funkcijām.
    Drīzāk tādas varētu attiecināt pret klaviatūrām, jo vēl joprojām man ir ļoti grūti strādāt ar laptopu tieši klaviatūras dēļ, bet uz darbastacijas ik pa laikam nākas iegādāties jaunu klavieri 3 – 10 latu vērtībā, jo viņas megaātri plīst, bet alternatīvu tam ērtumam, ko piedāvāja pirmās deviņdesmito gadu beigu daļas Windows taustiņu saturošās kaviatūras, nepiedāvā neviena klaviere, kuras cena sākas no 15Ls uz augšu.

Komentāri ir slēgti.