AKKA/LAA — go fuck yourself

Par Kultūras ministrijas anulēto atļauju mantisko tiesību kolektīvā pārvaldījuma organizācijai

2009.gada 8.oktorbrī Kultūras ministrija ar 2010.gada 1.janvāri ir anulējusi 2007.gada 12.marta atļauju nr.3.1.-7.1 biedrībai “Autortiesību un komunicēšanās aģentūrai/Latvijas Autoru apvienībai” veikt mantisko tiesību kolektīvo pārvaldījumu attiecībā uz autoru darbu nomu un īri, kā arī uzdevusi minētajai biedrībai līdz 2010.gada 1.janvārim veikt visas nepieciešamās darbības atlīdzības sadalei par autoru darbu nomu un īri un tās pievienošanai 2010.gada sadales plānam.

No Latvijas vēstneša mājaslapas.

Tagad man ir tikai viens jautājums: vai LAIPAs direktore nevēlas uztaisīt arī AKKA/LAA alternatīvu? Es būtu sasodīti priecīgs par to.

6 domas par “AKKA/LAA — go fuck yourself”

  1. Sen tā kā bija laiks likvidēt to necaurspīdīgo kantori… reāli jā – iekasē naudu par autortiesībām, bet… kur tā paliek reāli? Par viņu kabatām tālāk netiek? Kādam, tā teikt, Latvijā, smadzenes arī ir ;)

  2. SVILPE, nesaskati te kaut kādas analoģijas? “Autortiesību un komunicēšanās aģentūra/Latvijas Autoru apvienība”

  3. Es arī sapriecājos, bet ir anulētas tikai vienas no tiesībām iekasēt naudu, pie tam, cik sapratu, pēc pašas KAKAS/LAKAS lūguma. Droši vien pārāk maza naudu ienāca, kas nesedza administrēšanas izdevumus.

Komentāri ir slēgti.