Pagājušā vakara laime, tā, kura ir pilnīgā

Līdz mājām beidzot ir nonācis sen gaidītais un ilgi lolotais NEC 2690WUXi, kuru nez kāpēc veselu mēnesi bija jāgaida. От радости чуть в штаны не наложил. Pirmie eksperimenti ir bijuši veiksmīgi un Vista bez problēmām monitoru ir piekurbulējusi. Vienīgi vakar gribēju kaut kādu spēļuku palaist un tas man galīgi neizdevās, jo sāka mest kaut kādus kļūdas paziņojumus ārā par nenosakāmu ekrāna lielumu.

Paralēli vēl esmu beidzot arī ādu nomainījis bloga paskatam, jo izbesīja tas, ka nevaru sānos salikt visu to, ko vēlos. Tagad pašam šķiet nedaudz ērtāk, kaut gan šo to vēl gribētu pārtaisīt.

7 domas par “Pagājušā vakara laime, tā, kura ir pilnīgā”

  1. Apsveicu ar pirkumu. Labs monitors. Strādāju ar to jau gadu un nekādu gļuku. Neviens lats netiek nožēlots, jo ļoti ērti strādāt. Vienīgais to monitoru vajag nokalibērt vai pārslēgt uz sRGB režīmu, jo savādāk viņš tās krāsas kaut kādas saturizētas rāda vai rāda vairāk nekā citiem un ja skatīsies to pašu uz cita monitora, tad tur tas izskatīsies savādāk.

  2. Jā, es par to biju domājis, ka tās krāsas ir pārāk saturizētas. Man ir doma, ka tas varētu būt saistīts arī ar gammu, kas šobrīd ir 2.2. Iespējams, ka vajadzētu pārkalibrēt pie 1.8 kādas pāris reizes un tad izlaist profilu salīdzināšanu, lai izpētītu atšķirības.
    Jebkurā gadījumā—paldies tev, jo tieši tevis dēļ šo monitoru arī paņēmu.

  3. nē, ne gamma, bet rāda plašāku krāsu telpu par sRGB. Ja neizmanto softus, kas atpazīst krāsu profilus (Firefox, IrfanView, ACDsee, Photoshop utt.), tad ir garām. Ja nav vajadzība pēc Wide Color Gamut, tad 2490 būtu labāks (atšķirība 1.4 collas nav būtiska).

Komentāri ir slēgti.