Lieta, kas mani skolas laikos izveda no pacietības

Ļebedjevs palaidis tirgū jaunu savu produktu un, kā reiz, pamatīgi mani pārsteidzis ar to, ka īpaši izcelts ir šī jaunā devaisa absolūti kretīniskais izpildījums, kas tik ļoti krita uz nerviem skolas gados.

ArtLebedev lineāls
ArtLebedev lineāls

Foto no studijas mājaslapas.

Lieta tāda, ka, gadījumos, kad tev vajadzēja novilkt normālu līniju pret 90 grādu leņķi (ņemot kā palīgierīci, piemēram, vēl vienu lineālu), tu to nekad nevarēji izdarīt sakarīgi—traucēja tas, ka pirmais milimetrs ir noapaļots. Tieši tāpat bija, kad vilku līniju, kas ir garāka par lineālu—stulbs robs vietā, kur lineālam tas noapaļojums. Bet šie, nez kāpēc, tieši to izcēla savā lapā.

Tas tā, gribējās uz pleca paraudāt kādam.

4 domas par “Lieta, kas mani skolas laikos izveda no pacietības”

  1. Man šķiet, ka Ļebeģeva stilā būtu izstiepts nevis rādītājpirksts, bet vidējais.

  2. Es jūtos taisni tāpat. Tikai interesanti, kāpēc tajā laikā neiedomājās nopirkt citu.

  3. A es darīju tā – uzliku lineālu kā tu vilkšainai to 90 grādu leņķī. Atliku punktu pie ~5 cm. Tad lineālu pabīdīju tā, lai pirmā cm atzīme būtu uz tās 90 grādu lenķī esošās līnijas, un tas iepriekš atliktais punkts pie ~6 cm atzīmes (6 vai 7, vai tikpat labi 12 – nav svarīgi). Un tad vilku līniju bez problēmām :)

  4. es izmantoju tikai metāla l…
    bet man bija viens 50cm lineāls (koka), kuram nulle sākās pēc 10mm, un es vienam aizdevu kura dēļ viņš “izkrita” eksāmenā – apģērbu modelēšana

Komentāri ir slēgti.