Narvessen kafija no King Coffee Service

Man šis raksts jau labu laiku stāv, jo biju pārliecināts, ka tā ir tikai kļūda, ko netīšam esmu paguvis piefiksēt. Izrādās, ka tas tā arī ir bijis domāts un vēl joprojām stāv.

Narvessen kafijas aparāta vadības panelis.
Narvessen kafijas aparāta vadības panelis.

Man vienīgajam šķiet, ka vadības panelis ir debīls?

Lai saprastu to, ka lielā krūze ir atsevišķi jāpasūtina pirms tu izvēlies dzērienu, tev vajag izlasīt vismaz visu pirmo rindu ar pogām un tikai tad tu nonāc līdz uzrakstam «Lielā Krūze». Pievērsiet uzmanību, ka uzrakstīts arī ir pseidolatviski. Rēķinoties ar to, ka tās pogas ir speciāli taisītas (piemēram, pabāžot izdukātu lapiņu zem tās mīkstās plastmasas vai kaut kā līdzīgi), vai tiešām bija sarežģīti nonākt kaut vai līdz kaut kam šādam?

Narvessen kafijas aparāta variants ar pamanāmu lielās krūzes pogu.
Narvessen kafijas aparāta variants ar pamanāmu lielās krūzes pogu.

Jo man jau kuro reizi ir nācies Narvessen darbiniekiem skaidrot, kādu tad es dzērienu paņēmu — lielā vai mazā krūzē. Loģiski, ka es gribēju lielu kafiju, bet, tā kā es sākumā izvēlējos kafiju un tikai pēc tam atcerējos par pogu «Lielā Krūze», tad lielā krūzē man kārtējo reizi tiek ielieta parastā porcija.

7 domas par “Narvessen kafija no King Coffee Service”

  1. Aha, zinu šito viņu triku, es pats ar esmu iegrābies. Es gan toreiz (jo ņēmu tēju) vienkārši atļāvos vēlreiz nospiest karsts ūdens, kas gan nozīmēja to, ka man tā krūze tika pielieta vairāk nekā pilna, bet nu tā jau ir narvesena problēma

  2. lai arī reizēm un vietām mēdzu tev nepiekrist, tomēr man man patīk, ka tu piedāvā savu risinājumu.

  3. Varu tikai piekrist. Biežī neiepērku karstos dzērienus Narikā, bet pavisam nesen man sanāca tas pats joks ar tēju :))

  4. Ja godīgi, tad esmu jau pieradis pie visa šī. Bet, ja godīgi, kāda tur lielā krūze? Pamēģini paņemt vidējo krūzi, liet ūdeni no automāta tējai un pavērot, cik daudz tev automāts ielies tajā? ((: Domāju, pārsteigts būsi… es arī nobrīnījos.

    Bet jā, par tām pogām runājot, būtu ērtāk, protams.

  5. Tātad es neesmu vienīgais, kuram šis Narvesen brīnums radīja mulsuma brīdi.
    Varēja būt viņiem tas pasākums kā pie Statoil, tur viss pavisam vienkārši un kafija ar vismaz man šķiet garšīgāka.

Komentāri ir slēgti.