Par informācijas piegādes kvalitāti. Otrā daļa.

Šodien izlasīju sava mīļotā Ropažu novada mājaslapā jaunumus par autobusu, kas nedēļas nogalē tiks nodrošināts iedzīvotājiem nokļūšanai uz un no sporta svētkiem. Mājaslapā tas izskatījās šādi.

Tiks nodrošināts autobuss uz Ropažu novada sporta svētkiem. www.ropazi.lv
Tiks nodrošināts autobuss uz Ropažu novada sporta svētkiem. www.ropazi.lv

Teorētiski nekādas problēmas, ja ir skaidrs, kas kur atrodas un kur, no kurienes un uz kurieni kādam ir jānokļūst. Bet, tā kā es domāju, ka sporta svētki norisinās Ropažos, tad es no šī paziņojuma nesapratu neko. Nācās meklēt, kur tad tas pasākums notiek, kāpēc ir tik jocīgi sarakstīti saraksti, un kā tajā visā ģeogrāfiski orientēties. Tad nu sanāca pieķerties un sakārtot to visu un pievienot iztrūkstošās detaļas. Divas versijas—pilnā, ar karti un vienkāršotā, tikai ar kustības sarakstu.

Ropažu novada sporta svētki. Autobusa kustības saraksts.
Ropažu novada sporta svētki. Autobusa kustības saraksts.

2 domas par “Par informācijas piegādes kvalitāti. Otrā daļa.”

  1. nu taas bultinas, gan visu samudzhina. pensionaari vareetu nesaprast. labaak tad jau ne tik kompakti , bet 2 atsevishkjus sarakstus x 2 virzienus katraa.

  2. Man šķita nozīmīgi parādīt to laika griezumā, lai ir skaidrs, cikos es varu kur nokļūt. Variants ar diviem sarakstiem nesanāktu, jo ir divi dažādi maršruti un katram maršrutam ir divi virzieni. Līdz ar to sanāktu jebkurā gadījumā taisīt četrus atsevišķus sarakstus. Variants ar bultiņām ir pārskatāmāks tieši laika griezumā. Es ar lielāko prieku paskatītos, kādi vēl varētu būt varianti šim sarakstam, lai to vēl vairāk uzlabotu.

Komentāri ir slēgti.