Par to žurnalēšanu

Es te sēžu un domāju šodien – cienījamā Sirke kaut kā baigi sarakstījusi daudz visu ko, tad vēl arī Koko izpaudās ar savu redzējumu par kādu jauku grāmatu no mana plaukta. Nu un kā gadījās, kā ne, uzgāju krievu aizkadra balsi, kas lielākajai daļai noteikti izsaka ko vairāk, kā tikai vārdu Goblin. Tad nu šamajam radās ģeniāla ideja par blogiem:

Для эксперимента я взял два поста из френдов и ОЧЕНЬ НАДЕЮСЬ что у этих людей есть здоровое чувство юмора.. ибо я конечно не совсем корректно поступил с их текстами и разрешения не спросил.. ну приспичело похулиганить, что поделаешь.. :) Тексты постов абсолютно точные! Я ничего не добавлял и не убавлял! Не буду говорить чьи посты в оригинале, это не важно, подобных посто в ЖЖ много..
Это скорее типичные образцы женских постов очаровательные, наивные, путанные и немного смешные..
Если авторы попросят- сразу сотру… я конечно комедию из этого сделал, но а что было, драму что ли делать? take it easy… its just fun..

Nu man šķiet – superideāli džekiņš izdomājis. Skatām to visu Kuvaev’s ЖЖ – ЖЖ-АРТ-ВИДЕО-ЭКСПЕРИМЕНТ !!!.

Manuprāt nu ļoti jauki. Un galīgi ne par poligrāfiju :)

Bet par poligrāfiju runājot – šodien vakar iztērējos uz divām ļoti jaukām grāmatām: Typography workbook un Experimental Layout. Dikti garšīgas.

UN ja kādam ir nojausma, kur es varētu iegādāties Dizaina studijas pirmo numuru, lūdzu man ziņot.  Tikko pasūtināju arī pirmo Dizaina Studijas numuru. Ceru to saņemt jau piektdien. Dzīve ir vienkārša, arī iekš LV.