Par elektroniskajiem parakstiem un Madonas poligrāfistu

Vakar ar Gunāru Ziemeli no Madonas poligrāfista vienojāmies (cepuri nost – lielisks cilvēks un profesionāls darbinieks, es ar tādu lepotos), ka faksa aparāti, tāpat kā dūmu signālu iekārtas, telegrāfa aparāti, un citas aizgājušās paaudzes tehniskās iekārtas IR jāmet ārā.

Ja jau ļoti vajag manu parakstu uz kāda dokumenta, tad varam aprobežoties ar noskanētu (latviski pareizi gan būs noskenētu) parakstu, kas uzmests virsū uz veidlapas vietā, kur jābūt parakstam un tad tas viss nosūtīts uz e-pastu adresātam. Tāds ļoti ticams e-paraksts.

Papildinājums: Izsludinu konkursu par Madonas poligrāfista jauno logotipu. Konkursa uzvarētājam balvu es izdomāšu (kaut kas garšīgs būs noteikti).

Nosacījumi:
– neizmantot par pamatu CMYK pamatkrāsas, drukas sagatavošanas elementus (krustus, pozicionēšanas krustus, prūferus, utt.) un citu drazu, kuru pirmajā brīdī gribas izmantot.
– izmantot esošo krāsu kombināciju, tonāli tās atregulējot (ja vēlaties precīzāk – attīrot).
– naktīs gulēt.

Publicēšu tepat. Madonas poligrāfistam pagaidām ar to nav nekāda sakara. Galvenais iemesls ir tas, ka man vienkārši ir pretīgi apmeklēt viņu mājaslapu un saņemt viņu  apdrukātās veidlapas.

p.s. Ja Madonas poligrāfists piedāvās par viņu korporatīvo dizainu naudu, es viņu jums iedošu un summu nosaukšu publiski tepat, pirms Madonas poligrāfists kādam kaut ko būs iedevis.

Komentārs par “Par elektroniskajiem parakstiem un Madonas poligrāfistu”

Komentāri ir slēgti.