Adobe Groups — Adobe Latvia

Tas brīdis ir klāt, kad Adobe ir sākusi kaut cik respektēt banānu republikas iedzīvotājus un pēc teju mēneša gaidīšanas ir apstiprināts manis izveidotā Adobe interešu grupa Adobe Latvia. Jāatdzīst, ka Adobe ir izveidojuši ļoti spēcīgu rīku interešu grupu vadībai un tajā tā līdz galam iebraucis, bez šaubām, vēl nemaz neesmu. Un tieši tāpēc, jo vairāk mēs būsim iekš interešu kopas izveidojušies, jo arī saturīgāka tā paliks.

Adobe Latvia

Es aicinu pievienoties ne tikai tos, kuru ikdiena nav iedomājama bez Photoshop, Illustrator, InDesign, bet arī tos, kam Action Script, Flash-based technologies un tamlīdzīgi teksti kaut ko izsaka. Vienīgie nosacījumi, kas pašlaik grupai ir uzlikti — sarakstes valoda ir latviešu un nedrīkst murmināt par pirātismu.

Ja kādam rodas problēmas ar pievienošanos grupai, noteikti rakstiet man e–pastu un mēģināsim risināt problēmu, bet es domāju, ka nekādu īpašo sarežģījumu nevajadzētu būt.

Maza piezīmīte tiem, kuri vēl nav izveidojuši Adobe User Account. Tas jums gan būs jāizdara, toties pēc tam varēsiet baudīt arī iespēju komentēt Adobe produktu Help sadaļas, lejuplādēt labumus no Adobe mājaslapas un citas maziņas prieka lietas.