WordPress 2.3, tualetes papīrs un Casablanca

Pārgāju uz WordPress 2.3 un šo ierakstu sākotnēji biju paredzējis tikai tāpēc, lai izmēģinātu, vai tiešām viss ir kārtībā. Man ļoti patīk tas, ka beidzot ir aizdomājušies sasodītie izstrādātāji un ir parādījusies podziņa Past as Plain Text. Es šo pogu gaidīju jau gadus piecus, jo man apnika visu laiku izmantot Notepad tikai tāpēc, ka vajag kaut ko pārkopēt no MS Word, InDesign, citas lapas vai vēl kaut kādīgi savādāk formatēta dokumenta. Atliek tikai vēl dažas maziņas niansītes, kuras man arī gribētos, tai skaitā, lai beidzot tādas adreses, kā «www.adrese.lv» iezīmējot un nospiežot pogu Insert/Edit Link man vairs nevajadzētu no nulles ierakstīt to adresi, bet tā automātiski parādītos, savukārt, ja es gribu saiti iedot «kaut kādam tekstam», tad laukā Title parādītos šis teksts. Tas būtu sasodīti ērti.

Bet nu par citām lietām: Izrādās, ka tualetes papīram ir 616 gadu.

Китай… 1391 год нашей эры. Гильдия поставщиков Императорского двора начинает производить туалетную бумагу – по 720 тысяч листов ежегодно. Размер одного листа – 60 х 90 см. Экслюзивно и только для Императора.

Bet Archijs ziņoja, ka savas pēdējās stundiņas dzīvo kulta klubs Casablanca. Šit, tas bija tiešām sasodīti labs klubs, uz kuru aizvadītajā nedēļā bija paredzēts aiziet, bet dažādu apstākļu sakritības rezultātā tas tā arī neizdevās. Nu ko, tagad jau vairs neko…

Klubs Casablanca. Dusi saldi, vecā miesa

Vācieši ir izdomājuši, ka arī viņiem ir ko teikt par 100 labākajām burtu garnitūrām, kādas jēlkad ir bijušas. Atgādināšu, ka es par tādu lietu jau rakstīju, bet nu vācieši vēl ir arī piedāvājuši to visu samaketēt un ļaut nopumpēt PDF formātā.

Tādi, lūk, pīrāgi otrdienas rītam.

Ak jā, vēl viena vēsts: 5. oktobrī spēlēšu diskotēku — pankotēku Latvijas Universitātes Fizikas un matemātikas fakultātes 1. kursa studentu iesvētību pasākumā. Laipni lūgti pievienoties Supervaroņu skolas pasākumam.

3 domas par “WordPress 2.3, tualetes papīrs un Casablanca”

  1. Par kasablanku zeel.

    Vai kaads nevareetu pastaastiit kaadaa veidaa var paariet uz jauno WP versiju, tas ir, vai pietiek vienkaari paarkopeet vfailus, vai kaa?

  2. Nu man vismaz tas viss notika ļoti vienkārši — uzkopēju jaunos failus un palaidu upgrade.php skriptu un viss bija ok. Biju pat sabijies, ka kaut kas notiksies dēļ tā, ka es biju aizmirsis izslēgt spraudņus, bet viss bija ok, pat strādāja.

  3. un kas par kultu bij tai Cassablankaa?
    iznjemot, ka piipeet lejaa vareeja un tualetes ok

Komentāri ir slēgti.