Ha ha, vakar noskrēju pusmaratonu (papildināts)

Dažiem labiem par izbrīnu un sev par prieku, vakar no rīta pieveicu Nordea Rīgas maratona pusmaratona distanci. Ja kāds nezina, tad tas ir 21 ar kapeikām kilometrs.

Trenējies (salīdzinot ar dažiem labiem) biju tieši vienu reizi — otrdien, kad no Latvijas orientēšanās izlases dalībnieka Edgara Bertuka ieguvu savā lietošanā kedas. Treniņā noskrēju bik pāri septiņiem kilometriem, iemēģināju kedas, likās, ka būs kārtībā. Tomēr beigās izrādījās, ka tās kuces (kedas) tomēr berž un tāpēc esmu nedaudz sačakarējis sev labo kāju.

Toties uz gultas malas karājās medaļa un kājās jūtams viegls nogurums. Starp citu, organizatori jau nu varēja pacesties un teju diennakti pēc skrējiena beigam tomēr salikt rezultātus internetā, jo es tā arī nesapratu, cik tad ātri es noskrēju.

Vēl īpaša pateicība Dredainajam, kas man distances vidū iedeva cigareti uzpīpēt un pacienāja ar rumkolu, lai labāk skrienas. Tas noteikti palīdzēja.

Urā, ir jaunumi (lasam tālāk!)

Tātad, beidzot ir parādījušies oficiālie rezultāti. Mans tīrais laiks ir 1:59:33 (reģistrētais laiks ir 2:00:04, bet jānoņem 31 sekunde, jo tieši tik ilgs laiks bija pagājis, kamēr es šķērsoju barā starta/finiša taisni). Līdz ar to esmu piepildījis savējo iedomu par to, ka es varu pieveikt pusmaratonu zem divām stundām. Mana mīļotā sieviete iemēģinot savu jauno fotoaparātu, saveidoja arī dažas bildes.

Nordea Rīgas Maratons

Nordea Rīgas Maratons

Un šī bilde ir īpaša — divas dāmas no ASV. Tā, kas tā tumšākā, savā mūžā ir noskrējusi 90 maratonus un savos septiņdesmit gados tagad nodarbojās ar viesošanos dažādos maratonos visā pasaulē. Dāmīte labajā pusē arī ir maratoniste, kas pieveikusi vairāk kā 20 maratonus. Nu ko, es tik trešo pusmaratonu, bet arī skaisti.

Nordea Rīgas Maratons

Komentārs par “Ha ha, vakar noskrēju pusmaratonu (papildināts)”

Komentāri ir slēgti.