Par spameriem un to datubāzēm

Ir tāds interesants kantoris vai arī kā lai to sauc, kurš mani jau vairākas reizes uz dažādiem e–pastiem uzrunā ar iespēju izmantot viņa datubāzes pakalpojumus. Šis kantoris par kaut kādu tur naudas summu ir gatavs iespamot 120 000 Latvijas e–pasta adresēm. E–pasts, no kurienes man pienāk šie uzaicinājumi ir emailreklama@tvnet.lv. Cik noprotu, tad līdzīgas adreses ir izveidotas arī iekš inbox.lv un one.lv servisiem vai katrā ziņā tas paziņojums nāk arī kaut kādā nedaudz savādākā veidā, bet ir skaidrs, ka persona/kantoris ir tie paši.

Tad nu lūk, es esmu ar mieru skaidrā naudā iedot 100Ls tam cilvēkam, kas man pateiks personas, kas aiz tā stāv, vārdu, uzvārdu un dzīvesvietas adresi vai kaut vai personas kodu. Zajebal. Gribu nodot attiecīgajām instancēm, lai ar viņu ņemas.

P.S. Ja kāds vēlas pievienoties manam uzaicinājumam, tad droši. Varbūt galu galā sametīsim summu ap tūkstots latiem atradējam un nosūtīsim spameri ar vilcienu uz Sibīriju bez atgriešanās iespējam, lai mācās malku cirst.

8 domas par “Par spameriem un to datubāzēm”

  1. He he, man ar apnika saņemt šo spamu, bet ziedot naudu gan neesmu gatavs :(

  2. prasītos pēc paraugprāvas, taču naudas tīkotājus tas diez vai aizbaidīs. spameri bija un, diemžēl, būs.

  3. Atceros, ka kaut kādu ilgāku laiku atpakaļ, ar bija viena tāda firmelīte, kas piedāvāja izsūtīt spamu. Viņiem bija pat sava mājaslapa (uz ārzemju servera izvietota). Toreiz viss beidzās ar to, ka sakontaktejos ar viņu hostingu un spammeru lapa tika likvidēta. Tagad, būtībā, vienīgais ko tu vari darīt, ir mēģināt sakontaktēties ar tiem spammeriem. Paprasi, cik maksā tāds un tāds spams (izdomā kaut kādu ūberīgu kaktu kantora reklāmu). Moš beigu beigās šamie atsūtīs tev savu konta nr. ar visu vārdu un personas kodu :D

  4. Es jau varu arī atklāti bez mājieniem pateikt, kas ar to personu notiks pirms noklūšanas policijas iecirknī, vienkārši man nepatīk LNT ziņās rādīties ar savu blogu.

  5. Uztais jūzeri iekš klab :) Piemēram veidenbaums2, lai lnt tiek:)

  6. Nosūtīju Tev uz meilu vārdu, uzvārdu, personas kodu, bankas kontu un saraksti, kurā šis cilvēks apņemas nospamot 120000 cilviņus par 100Ls.
    No vēstules (nosūtīju kā failu) varbūt arī IP var izmakšķerēt.

    Kur nosūtīt savu kontu? :D

Komentāri ir slēgti.