Hokejs un tā uztveramība ne pārāk lielam fanam

Man nav nekādu iebildumu sekot līdzi hokeja spēlēm. Forši — sēdi pilnā bārā, bļausties un neviens tev neko neaizrāda. Paralēli tiek tukšots alko un prieks ir visas nakts garumā pat gadījumā, ja komanda nospēlē ne pārāk. Bet tas, ko es tiešām nevaru saprast, ir kā lai es izsekoju tam visam pasākumam līdzi, ja vienīgā man ērti uztveramā informācija, t.i. — tabuliņa ar spēlēm un to laikiem, šībrīža rezultātiem un komandu izvietojumu ir šī briesmīgā oficiālajā mājaslapā pieejamā?

schedule ice hockey 2009
schedule ice hockey 2009

Vai tiešām tik grūti ir kaut cik pastrādāt pie tā, lai man nav javadās no spēļu laiku tabulas, kas ir sadrukāta pasākuma apmeklētājiem (jo nekā savādāk es to nevaru nosaukt) un bija aktuāla tieši pirms spēlēm, nevis tagad (labi, šī tabula droši vien vēl joprojām ir makten pārskatāma tiem, kas spēj iegaumēt četras komandas četrās grupās un pēc tam vēl katrai komandai atbilstošo kādu no divpadsmit kodiem, kas savstarpēji jāsabīda, lai saprastu, cikos kas notiek). Labi vēl, ka Diena ir vismaz elementāras tabuliņas sataisījusi saprotamā veidolā no IIHF teksta blāķiem.

3 domas par “Hokejs un tā uztveramība ne pārāk lielam fanam”

  1. jāsaka, čalīt, ka Tu sportā esi pilnīgs dunduks, jo šī konkrētā tabula ir ļoti vienkārša un pilnīga, bez liekas informācijas. Vienkārši paskaties un viss ir skaidrs!

  2. Nekad neesmu apgalvojis pretējo. Un tieši tāpēc šī tabula ir gaužām nesaprotama tādiem amatieriem kā man.

Komentāri ir slēgti.