TinyBrowser—TinyMCE file and image upload script

Kaut kādus vairākus mēnešus cīnos ar problēmu, ka man nesanāk normāli piedabūt pie strādāšanas paštaisīto CMS darboties līdz galam (vai, pareizāk sakot—kaudzi ar pusgataviem skriptiem, kurus parasti līmēju kopā ar savām idejām).

Tad nu viens no liekākajiem klupšanas akmeņiem līdz šim bija sakarīgs bilžu un failu augšuplādes skripts. Pagaidām vienīgo ģeniālo esmu redzējis iekš jaunā WordPress, tomēr tik sarežģīti domāt es īsti nemāku, lai varētu to nozagt vai pielabot.

Līdz ar to meklēju strādājošas alternatīvas, jo skriptu vajadzēja ātri (aptuveni oktobra sākumā), bet atradās tas tikai tagad. Piedevām, manam skriptam būtu jābūt strādājošam ar TinyMCE, lai var normāli, kā baltais cilvēks drukāt tekstus.

Tā es sastapos ar TinyBrowser. Kaut gan pēc skripta versijas spriežot, tas nebūt nav jauns radījums, Google grupa ir izveidota tikai samērā nesen un sakritības dēļ šo grupu vispār atradu. Aleluja.

Areče arī viens ekrānšāviņš, un, lai jums lielāks iekāriens, pastāstīšu arī to, ka tiek atbalstīta vairāku failu vienlaicīga augšuplāde, failu pārsaukšana, bilžu rotācija un izmēra maiņas. Pēdējo pamēģināju—nav ne vainas, salīdzinot ar maniem personīgajiem eksperimentiem, izmantojot PHP bibliotēkas bilžu izmēra maiņai.

TinyMCE image upload script
TinyMCE image upload script

P.S. Tie, kas neko nesaprata, var šo ierakstu brīvi ignorēt. Es neesmu sagājis sviestā, man tikai gribējās datoriķiem palielīties, ka pats tiku ar šo problēmu galā.

Komentārs par “TinyBrowser—TinyMCE file and image upload script”

  1. nav slikti, ilgi nebija nekaa taada. pats savu cmsu vari mest miskastee, es jau to izdariiju. tagad lietoju d****al.

Komentāri ir slēgti.