Inteneta projekti, kas varētu būt interesanti

Nedaudz pastāstīšu par tiem dažiem no Web 2.0 projektiem, ar kuriem man ir nācis pēdējā laikā saskarties un kurus es esmu mēģinājis lietot. Principā šobrīd man ir labākās atsauksmes vienīgi par Google produktiem palikušas, bet nu ir jau arī vēl šis tas, kas sakrājies.

Šodien beidzot saņēmu ielūgumu no Scrybe un nu varu to patestēt un paskatīties, cik ļoti tad šis man spēs aizvietot Google Calendar.

Scrybe

Tan nu vēl pirms kāda laika man iekrita iekš Skype saite uz Joox – tas ir kaut kas tāds, kas savieno kopā YouTube un Joost – vietne, kur DivX kvalitātē var skatīties filmas tiešsaitē. Diemžēl esmu nedaudz vīlies par šo servisu, jo pārāk daudz tomēr te sakrīt arī pilnīgās kakas, no kurām ārā jāšķiro labas filmas.

Joox

Par Joost, starp citu, es arī biju sabesījies, jo neko sakarīgu jau tur skatīties nevar – visi labie kanāli tiek tikai amīšiem. Tā man tas pasākums arī palika tikai parotaļāšanās līmenī uz pāris dienām. Bet šī Joost reklāma man pat ļoti patika.

Joost

Ak jā, vēl viens jautājums – vai man kāds var pateikt, kāda velna pēc servisiem dod tik stulbus nosaukumus? Normālus vārdus lietot nav stilīgi?

Komentārs par “Inteneta projekti, kas varētu būt interesanti”

  1. normālie nosaukumi visi ir nopirkti, ar angliskajiem domeeniem ir probleemas, taapeec nekas cits neatliek kaa darinaat jaunvaardus. tas skribljieluugums man ar atnaaca, bet nav laika testeet, ja ir labs tad dod zinju. joox ziņā es tevi nesaprotu. kā var kāds apgalvot, ka tur ir pilns ar nelabumiem? viss internets ir pilns ar nelabumiem, pie taa ir jaasaak pierast.
    joox.net balstās uz stage6.com avotiem
    un ļoti daudz labu filmu un seriālu, kas ir sakārtoti daudz labāk nekā joox.net ir atrodami http://tv-links.co.uk/.

    kvalitaates zinjaa man patiik joox.net, bet visaadas vecas un labas filmas var atrast tikai tv-links.co.uk

Komentāri ir slēgti.