Krītošas lāstekas un nestrādājošā iekārta

Izskatās, ka slēpošanas sezona jau ir beigusies. Urā, garā ziema ir aiz muguras un no rīta iešu meklēt sniegpulkstenītes, savukārt bebru skaitītāji varēs pievērsties Rīgas kanāla apsekošanai.

Vakar man beidzot atnāca Brother DCP-770CW muļķufunkcionālā iekārta, kuru jau sen gribēju sev mājās ieviest. Pamatdoma ir ļoti vienkārša — tā kā tagad abi divi ar sievieti sēžam pie laptopiem, tad printeris un skaneris būtu ļoti ērts tāds, ko varētu vienlaicīgi abi divi izmantot. Tad kāpēc mocīties ar vadiem, ja Brother ir izdomājis šādu iekārtu, kas savienojās ar tīklu caur wi-fi? Loģiski.

brother dcp-770cw
brother dcp-770cw

Instalācijas process neaizņēma tik daudz laika, cik daudz bija jālipina nost visādas transportēšanas līmlentes, kas viscaur klāja visu iekārtu. Arī pirmo testa druku (nē, tas nebija «Hello world!», tas bija «pimpis») es veicu bez jebkādas aizķeršanās. Toties skeneri piedabūt pie dzīvības tā arī neizdevās. Problēmas būtība ir tāda, ka iekārta strādā, arī signāls no datora līdz skenerim par operācijas veikšanu aiziet, bet ieskanētie dati neatnāk atpakaļ līdz datoram. Rīt zvanīšu uz palīdzības līniju, lai noskaidrotu, kur tā žurka norakta. Esmu sasodīti vīlies, jo vēlējos šodien jau kaut ko testam paskanēt.

2 domas par “Krītošas lāstekas un nestrādājošā iekārta”

  1. Man jau šķiet ka nāksies atgriezties pie vecajiem, labajiem kabeļiem. :)

Komentāri ir slēgti.