Remonts

Manā miteklī ir iestājies remonts. Mainam griestu un sienu pārklājuma substanci un krāsu. Samērā ķēpīga padarīšana, tomēr pēc trīs dienu smaga darba divatā esam jau tikuši līdz tam, ka 31. decembrī pēcpusdienā jaukā draugu pulciņā tika ielikti pamati pirmajām tapetēm. Cerams, ka līdz janvāra beigām tas viss varētu pieņemt arī kaut kādu vairāk saprotamu veidolu.

Nelielam ieskatam — fotoreportāža no notikuma vietas.

Remonts Silakroga dzīvoklī

Vāprātīgie drazas kalni pašā sākumā — pēc tam sekoja vēl trakāka padarīšana, kad no griestiem tika tīrīta krīta kārta.

Remonts Silakroga dzīvoklī

Mazie, nerātnie smukumiņi, kuros gribas iebāzt pirkstus.

Remonts Silakroga dzīvoklī

Ziņojumi no iepriekšējām paaudzēm.

Remonts Silakroga dzīvoklī

Veco tapešu mazie iemītnieki.

Remonts Silakroga dzīvoklī

Lolita pozē, bet nemaz nenojauš, kāpēc tiek fotografēta.

Remonts Silakroga dzīvoklī

Špakteļlāpstas pavēlniece — es pie špaktelēšanas neķeros, neko no tā nesaprotu un arī ne īpaši vēlētos kaut ko saprast.

Lūk tādi pīrāgi. Kopsummā jāsaka, ka ja sekot ticējumam «Kā jauno gadu sagaidīsi, tā viss gads arī paies», tad man tas būs līmējot tapetes, skrienot ar pilnu somu polšiem un skatoties salūtu sniegavētras laikā uz tilta.

8 domas par “Remonts”

  1. Heh.. kā apskatu šīs bildes, tā pašam atmiņā pagājušās vasaras remontdarbi manā paša istabā. Arī tapešu skablēšana nost, sienu mazgāšana, jauno līmēšana.. Grīdas seguma ieklāšana.. Logu krāsošana u.c. līdzīgi darbi. Tomēr vēl tagad ir visādi sīkumi, kurus neesmu pabeidzis (līstes utt.). Novēlu veiksmīgi un laicīgi tikt galā ar remontiem! :)

  2. un tie atkritumi, kuri redzami pirmajā bildē 31. decembrī netika lidināti pa logu ārā ?

  3. nu labi, klusee gan kaa partizaans :) zin kā saka, ja klusē, tātad taisnība :)

  4. Piedod, biju aizmirsis tev atbildēt. Patiesībā es pa logu neko ārā nemetu — man ir dzīvoklis fantastiskā vietā meža vidū, līdz ar to man būtu jābūt pilnīgam losim, lai mēģinātu to visu sacūkot.

  5. vnk liidziigas detaljas lidoja 31 pa logu man te kaiminju podjezdaa :D nu protams peec tam tika savaaktas :) bet kad ierakstiiju komentaaru piefikeeju ka shaada tipa dziivokli pie mums nav, mums ir 103 seerija, un tajaa nav taadu radiatoru :)

Komentāri ir slēgti.