12 doma par “Pirmā Ziemassvētku dāvana — 2008. gada olimpisko spēļu simbolika vektoros”

  1. Visādā ziņā no rakstītā var noprast, ka tu pats esi zīmējis. Jo nekāda atsauce uz resursu no kura ņemts vai uz autoru nav norādīta.

  2. mynky — piedod, bet vienīgais, ko es tev varu ieteikt, ir aiziet paārstēties.

    Par Olimpiskajiem simboliem:
    konkrēti šie sporta veidu simboli pirmo reizi tika izmantoti 1964. gadā Tokijas Olimpiskajās spēlēs. Uz nākamā gada Olimpiskajām spēlēm ir piezīmēti daži trūkstošie (nē, es nebiju tas, kas viņus piezīmēja).

    Kas attiecas uz oficiālo logo: The 2008 Summer Olympics emblem entitled “Dancing Beijing” (Chinese:舞动的北京) was unveiled in August 2003 in a ceremony attended by 2,008 people at Qi’niandian (祈年殿) — the Hall of Prayer for Good Harvests in Beijing’s Temple of Heaven (天壇 or 天坛). The emblem combines elements of traditional Chinese society—a red seal and a calligraphic word for jing (京) (“national capital”) with athletic features. The open arms of the calligraphic word symbolizes the invitation of China to the world to share in its culture. IOC president Jacques Rogge was very happy with the emblem, saying, “Your new emblem immediately conveys the awesome beauty and power of China which are embodied in your heritage and your people.”

    Ja tev vēl arī ar šo nepietiek, palasi kaut vai Wiki par šo tēmu:
    http://en.wikipedia.org/wiki/2008_Summer_Olympics

  3. Nu nav taču tā, ka grūti *.ai atvērt :) Šitas jau bija diezgan bērnišķīgi…

  4. Daudzi mīnusi sazīmējas man Tavā tēlā ar šo postu un komentāriem. Munky ir taisnība – ja reiz 1:1 fails ņemts, tad vismaz atsauci ieliec. Es sapratu, protams, ka neesi tos pats zīmējis, bet sapratu, ka kopā vien’\a failā salicis…
    btw neesmu korelists.

  5. Pirmkārt — šī grafiskā informācija ir ņemta no oficiālās svētku preses paketes, kuru iespēja iegūt ir masu mediju pārstāvjiem, kas oficiāli reģistrējušies 2008. gada Olimpisko spēļu komitejā.
    Otrkārt — man ir visas tiesības atsaukties tad, kad es vēlos un par to, par ko es vēlos. It īpaši gadījumos, ja, atšķirībā no augstāk minētās zagļu mājaslapas, es neko nevienam nezogu, bet gan ļauju to iegūt savā īpašumā bez lieka stresa.
    Treškārt. Ir tāda iespēja — izdzēst grāmatzīmi vai atrakstīties no RSS ziņu saņemšanas. Ja kādam ir kādi personīgi iebildumi pret šo blogu, neviens neliek tev to lasīt un tajā iegriezties.

  6. man ir visas tiesības atsaukties tad, kad es vēlos un par to, par ko es vēlos. Neaizmirsti, ka bez Tavām tiesībām Tev ir arī pienākumi. Tiesības publicēt nav anarhija.

  7. Es tev vēlreiz atgādināšu par treškārt.
    Šis ir mans privātais blogs un tā ir mana privātā anarhija — kā vēlos, tā arī rīkojos.

Komentāri ir slēgti.