Atjaunojiet savas programmas

Nē, nu es visu ko varu saprast – nav naudas, utt. Bet kāda velna pēc man atnāk e-pasts: “Vai tu nevarētu savu PDF’u atsūtīt kaut kā savādāk, man te Acrobat Reader ceturtā versija stāv un es nevaru atvērt.”

#*$%$*(%*$!!!!!!

Cilvēciņi, kurā gadsimtā jūs dzīvojat???

Drīz man būs iespēja sagaidīt telegrammu ar tekstu: “Telefona nav. Gaidam ciemos.”?????

6 domas par “Atjaunojiet savas programmas”

  1. Ar akrobaatu viss buutu skaidrs, patieshaam kaapeec taa, bet kas attiecas uz citiem softiem, tad, manupraat, tas nebuut nav nekas aplams un nepienjemams, ja tu izmanto kaadu vecaaku versiju, nevis tikai svaigaako. No pieredzes, man CS, CS2 photoshops nepatiik, taadeelj veel joprojaam lietoju 7. un principaa negrasos neko maniit. Slikti? Nedomaaju vis. Tas ir riiks ar ko man jaastraadaa, un daru es taa kaa eertaak.

  2. Šai gadījumā es niknojos uz tiem, kas neatjauno savu softu, nevis uz tiem, kas nepērk jaunu. Es neprasu, lai visiem stāvētu CS2, bet uzskatu, ka tas ir normāli, prasīt, lai būtu Acrobat Reader, Flash Player, Internet Explorer, Firefox, utt. jaunākās versijas ar visiem ielāpiem saliktas.

    Tieši tāpat, kā es prasu, nē, pieprasu, lai visiem būtu uzlikti pēdējie ielāpi savām programmām, kas ir pirktas. Nav normāli, ja cilvēks sēž ar Windows XP, bet nav salicis pēdējos Service Pack vai arī Akrobātu lieto darbam, bet vēl joprojām ģenerē 7.1 versijā izlabotos gļukus.

  3. Nu shajaa gadiijumaa pofig jau buutu, ja ka staav tas 4. akrobaats, bet stulbi ir tas “vai nevari atsuutiit savaadaak”, komoon ir pienaacis laiks nomainiit.

  4. Laiks ir nauda, un viņiem nemaksā par to lai apdeitotu, bet no otras puses, uzrastīt meilu neprasa vairāk laika kā apdeitošana ^? nja

Komentāri ir slēgti.