Little trip thru the net III

Dažkārt man uznāk dusmas vai pat riebums pret to, kas notiek dizaineru un fotogrāfu forumos – “mākslinieki” viens otru apliek, kā māk, bet otra puse publicē “noderīgus” padomus iz sērijas Labs!, Patīk., utt. Šķiet, ka beidzot ir atradies kāds, kuram nebija slinkums par to visu arī uzrakstīt – Иванов, садись. Два!. Iesaku izlasīt!

Turpat tika atrasta norādē arī uz testimonials jeb, izsakoties latviski – klientu atsauksmēm. Lasam – Учимся писать тестимониалы.
Piezīme: Kaut arī materiāls ir sarakstīts, mērķējot uz mājaslapām, es uzskatu, ka sakarīgs portfolio tikpat labi var tikt papildināts ar sakarīgām atsauksmēm.

Dažkārt gadās, ka ir nepieciešamība veikt fikso bilžu apstrādi. Piemēram, ir kaut kāds jpg, kas ir 1500px plats, bet gribās viņu ielikt kādā forumā apskatei vai arī aizsūtīt klientam apstiprināšanai, bet patiesība ir tāda, ka sēžat jūs pie sava brāļa/māsas datora, uz kura vairāk par Microsoft Picture Viewer nekā nav. Tad nu palīgā var nākt Pixoh, kas nodrošina primārās darbības ar bildēm tiešsaites režīmā. Ideja un izpildījums – super (paldies Laacz par informāciju)!

Nedaudz par kaķiem un viņu dienasgrāmatām Дневник кота Плинтуса.
catz026.jpg

From old Books – resurss ar tūkstošiem dažādu ieskanētu materiālu no vecām grāmatām. Pētniecības un mācīšanās nolūkos labāku tiešsaites vietu būtu grūti atrast.