Nedēļas nogales gaidās

Skoti piedāvā iespēju tikt pie 1000 britu naudiņām. Šamie meklē ekoloģiskos dizainus. Vairāk informācijas www.eco-prize.org.uk.

Now in its third year, the Scottish Eco Prize for Creativity has opened for entries for its 2007 award. A unique accolade, the Eco Prize is awarded for a creative work in Scotland that inspires greener lifestyles and environmentally-friendly living. All creative forms from across the cultural and creative industries are eligible – from music, photography, design and sculpture to animation, literature and film. Entries are invited from individual creatives, from individual members of artistic groups and from creative companies.

Singapūrā ir izdevies radīs visseksīgāko fontu pasaulē. Taad jau tā aptēstajiem ir iespēja pierādīt, ka viņi ir vēl aptēstāki. (Via), kas interesanti, daži ir beidzot aizdomājušies līdz ārprāta robežām – 7-Eleven lielveikalu tīkls tagad saucas Kwik-E-Mart. Ja nu vēl neaizgāja – lielveikalu tīkls ir pārveidojis sevi par lielveikalu no Simpsoniem.

Sandris Vanzovičs paliek sens un pārlieku skarbs savos izteikumos, kaut gan daļēji viņam noteikti piekrītu, tomēr tik skarbi izteikties būtu nedaudz par daudz pārspīlēti. Pēc viņa dalījuma es esmu no tiem, kas ļoti gribēja atnākt tikai tāpēc, ka Aerosmith takš ir leģendas. Foto no koncerta var redzēt SV.LV galerijās.

Savukārt pie Atoma parādījušies kārtējie «Hi! I’m ….», šoreiz par iPhone tēmu. Un es tam ļoti ļoti piekrītu. Kaut gan es gaidu to brīdi, kad iPhone uzlauzīs un tad viņš parādīsies arī mūsu platuma grādos, tomēr esmu viennozīmīgi sapratis, ka man viņu nafig nevajag. It īpaši jau tāpēc, ka es ar savu Nokia 5500 Sport Music Edition jau tā esmu neapmierināts, ka baterija jālādē katru otro dienu.

Onkuļa dēļ visi sašūmējās ap RSS lasīšanas statistiku.

Tieši tāpēc:

Komentārs par “Nedēļas nogales gaidās”

Komentāri ir slēgti.