Rokdarbi: uzdevums prātvēderiem

1922. gada novembrī britu tirgū parādījās Adana drukājamo mašīnu reklāmas. Šīs drukas iekārtas bija paredzētas mājas lietošanai (kaut kas līdzīgs tam, kā šobrīd sevi pozicionē SOHO produkti no HP, Samsung, Canon un Epson). Lūk šādi izskatījās shēma, kurā izskaidrota drukas iekārtas uzbūve.

Adana pirmās drukas iekārtas uzbūves shēma.
Adana pirmās drukas iekārtas uzbūves shēma.

Mans piedāvājums ir pieķerties jums klāt šai shēmai (lielākā formātā fails pieejams, noklikšķinot uz bildes) un, nemainot shēmas formātu un izmēru (t.i. — neņemam nost un neliekam klāt pie bildes oriģinālā izmēra), sakārtojam šo bardaku tā, lai gala lietotājam būtu daudz vienkāršāk saprast, no kā tad šī iekārta sastāv.

Saites uz jūsu variantiem shēmai pievienojam komentāros ierakstam, savukārt pēc kāda laiciņa izvēlēšos labāko variantu un balvā dāvināšu iespēju iedzert pāris dzērienus uz mana rēķina kafejnīcā Leningrad.

5 domas par “Rokdarbi: uzdevums prātvēderiem”

  1. tas ir kā nemainām shēmas formātu? ideja ir tāda, ka nedrīks mainīt proporcijas – aparārta izmēru, pret kopējo laukumu un shēma/leģenda jākārto atlikušajā laukumā?

  2. Ir tā, ka oriģinālais izmērs bildei ir 1024×775 un tieši tādai tai arī jāpaliek. Visu pārējo var mainīt pēc sirds patikas.

  3. darba fails jau nebūs, ko? nu tā lai nebūtu lietā jāliek lielie retušēšanas darbi :D

Komentāri ir slēgti.