Salīdzini.lv liek vilties

Nebija kādu laiku nepieciešamība tur iegriesties, bet tagad, kad to izdarīju, esmu šokā, jo absolūti vairs nespēju tajā mēslā orientēties. Malači, sadirsāt kolosālu portālu.

Salīdzini el vē paskats 2009. gada oktobrī
Salīdzini el vē paskats 2009. gada oktobrī

11 doma par “Salīdzini.lv liek vilties”

  1. heh a nauda ta ir jāpelna arī kaut kā ;) un pastāv tak visādi add on blockeri u.t.t. u.t.p … man uz paskatu ir pilnīgi pajāt

  2. Man šķiet, ka lapai var uzstaisīt tādu dizainu, kurā ir gan reklāmas, gan arī funkcionālā daļa un nevienam nekas nav jāuzstāda, lai bez problēmām lietotu lapu.

  3. Nu vecīt, tā lapa ne ar ko neatšķiras no tvnet vai kādiem citiem portāliem, kur viss griežas un mirgo…
    Es arī lietoju adblock, nekur nekādas mirgošanas…

  4. Nelietoju arī TVNET tieši šī paša iemesla dēļ. Es vēlreiz uzsveru — man nav jālieto produkts, kura lietošanai man ir kaut kas vēl jāpielāgo, ja tirgū ir konkurenti, kas piedāvā produktus, kuros nekas jāpielāgo nav.

  5. ko tad jūs Mr Serge lietojat? ziņu lasīšanai, kur nemirgo – letu?

    salidzini lv man liekas arī funkcionalitāti zaudējis – veikali palikuši mazāk, vai arī izmetas ne šis ne tas

    es parasti lietoju abus, lai dabūtu konkrētu cenu – http://www.cenugids.lv

  6. Lai uzzinātu, kas Latvijā notiek, es lietoju tikai un vienīgi http://www.latvijasradio.lv/
    Bet par Cenu gidu žetons — es negribēju viņus reklamēt, kaut gan savulaik jau biju pieminējis. Tas ir tieši tas, ko es tagad lietoju un, atšķirībā no salidzini.lv, tur nekas nemirgo.

  7. jā, Latvijas radio fonam der daļu dienas – vai drīzāk vajag pareizos laikos ieslēgt, kad tiek runātas interesējošās tēmas

  8. Interesanti, kas tieši tev tajā liekas vilties! Vai tas, ka auģā ir viena rinda reklāmai atvēlēta? Vai arī populārie atslēgas vārdi, kas mainās līdz ar laiku/sezonu/pieprasījumu. Pašam lapā gan banneri, gan atslēgas vārdi. Arī veikali mazāk nepaliek, bet, ja kāds tiek izmests, tad tikai par klientu apšmaukšanu.

  9. Pat necentīšos komentēt. Ja tiešām interesē mans viedoklis, mēs varam satikties un es tev personīgi to varu izstāstīt. Visā visumā līdz šim visi bija sapratuši, par ko es runāju.

  10. Reāli ieejot tādā lepelē, kas ir pirmais, ko ievēro? Reklāma, vai saturs, kam lapa paredzēta? Protams, reklāma, reklāma, reklāma, reklāma, reklāma, reklāma, reklāma. Bet vai Lietotājs tur dodas, lai redzētu reklāmas vai saturu???

Komentāri ir slēgti.