Polija. 18.—20. aprīlis

Ar draugiem aizlaidām uz Poliju uz Roger Waters koncertu. Polijā gandrīz nekas nav mainījies. Stulbi betona žogi, debīlas reklāmas, briesmīgas ceļazīmes un ļoti daudz fūru un poļu fiatu uz ceļiem. Eiropas savienībai vajadzētu aizliegt Polijā nodarboties ar dizaina produktu radīšanu tāpat, kā Latvijā ir aizliegta cukura ražošana.

Wypadki. Ceļazīme.
Wypadki. Ceļazīme.
Uwaga wyjazd. Ceļazīme.
Uwaga wyjazd. Ceļazīme.
Droga požarov. Ceļazīme.
Droga požarov. Ceļazīme.
Autobusu un tramvaju pieturas ceļazīme.
Autobusu un tramvaju pieturas ceļazīme.
Meitene ar konču. Ceļazīme.
Meitene ar konču. Ceļazīme.
Reklāmu kaudze.
Reklāmu kaudze.

Pilno fotoatskati par ceļojumu uz Poliju var skatīties Flickr galerijās.

Un vēl ir arī nofilmētais materiāls no Roger Waters koncerta: Rodžera Vatera koncerts Polijas Ludzā. 1. daļa, Rodžera Vatera koncerts Polijas Ludzā. 2. daļa.

9 domas par “Polija. 18.—20. aprīlis”

  1. Bija ārkārtīgi patīkami noskatīties 91. gada Berlīnes koncerta rimeiku, ieskaitot 5.1 skaņu zālē un kolosālo video projekciju.

  2. mrserge es zinu par Berlīnes koncertu. ja tu vēlies pašreizējo turneju nosaukt par rimeiku, tad tā ir 80. gada koncertu rimeiks nevis Berlīnes koncerta.

  3. Nu nez, es nepiekritīšu. Siena The Wall koncertā parādījās tikai uz to Berlīnes koncertu, 80. gadu koncertos bija cita horeogrāfija.

  4. Es arī šoreiz nepiekritīšu. Siena 1980. gadāir bijusi: During each performance of the band’s subsequent The Wall Tour, a 40-foot (12 m) high wall of cardboard bricks was gradually built between the band and audience. Visās viņu biogrāfijas ir foto.

Komentāri ir slēgti.