Kafija un santehniķi

Mani šausmīgi izved no pacietības cilvēki, kas domā, ka viņu darbs ir vissvarīgākais uz planētas, bet tai pat laikā viņi nav spējīgi izdarīt elementāras lietas, kas tieši attiecas uz viņu profesiju vai veicamo arodu, tai vietā klārējot muļķības.

Man ļoti garšo kafija. Es domāju, ka es gadā noteikti par pāris desmitiem gramu palielinu vidējo Latvijas kafijas dzērāja izlietotās kafijas apjomus. Esmu sajūsmā gan no izcili pagatavota espreso, gan no parastas ar karstu ūdeni pārlietas mājas kafijas.

Un man šausmīgi besī santehniķi, kas man piepišās par to, ka es kafijas biezumus skaloju izlietnē.

Kas jūs besī santehniķos?

9 domas par “Kafija un santehniķi”

  1. ja Jūs redzētu kā “ieēdās ” tie kafijas biezumi pie taukiem kas izklājās cauruļu iekšpusēs , te visi ķīmiskie ikdienas cauruļu tīrīšanas līdzekļi ir gandrīz vienādi , t.i., nekādi . “Uzaug ” kārta ar nenosakāmas faktūras , blīvi sapresējušos mēslus , kurus var notīrīt tikai mehāniski vai arī izmantojot stipras skābes , bet tas atkal bojā blīves … kuru dēļ tad arī visbiežāk izsauc santehniķus !!! Ja tos kafijas biezumus izlietu tur kur neskalo taukainos traukūdeņus , tad viss kārtībā , bet te nu Jūsu replika ir nevietā .

  2. ja tik neizturami besī santehniķi, tad dari pats.
    ja pats nevari vai negribi, nu tad muti ciet un klausi ko saka specs.
    it kā pārsvarā šeit ir interesanti lasāmgabali, bet šis ir sviests kautkāds.

  3. Egil, gan jau ka ieēdas arī. Bet es santehniķim nemācu, ka viņam ir tīrās drēbēs pie manis jāierodas, klusējot aiz viņa savācu, par to naudu neprasot. Bet šis tak, gailis, atnāk, un vēl lecas zinot, ka viņš par to arī naudu saņems.

  4. Man stipri nepatika, ka man bija santehniķa vietā jāzina, ka uzstādāmā veļasmašīna ir jālīmeņo, lai nelēkātu pa dzīvokli apkārt.

  5. Lai normālas trubas no sākuma savelk. Es kā lēju tā leju biezumus un vis ok (:

  6. Pieņemsim, ka Latvijā ir kādi 2 miljoni cilvēku (ir vairāk). Pieņemsim, ka katrs piektais dzer kafiju (droši vien, ka dzer vairāk). Lai tu kaut par 10 gramiem palielinātu vidējo Latvijas kafijas dzērāja gada kafijas patēriņu, tev gadā jāizlieto 4 tonnas kafijas.
    Ja tiešām tu dienā patērē vairāk par 10 kilogramiem kafijas, ko pēc tam nopludini pa krānu, tad es santehniķa vietā arī būtu reāli izbesījies :D

  7. Neslikts aprēķins. Ņem vērā to, ka man divas kafejnīcas vēl nāk bonusā pie paša personīgā patēriņa.

Komentāri ir slēgti.