Tweetdeck lietošanas murgs

Bez Tweetdeck man nav zināma neviena patiešām lietojama Twitter plūsmas izsekošanas alternatīva, kas darbotos Windows vidē un nebūtu atkarīga no pārlūka un darbotos kā atsevišķa aplikācija/programma.

Šajā rindkopā ir jāseko norādēm, ka es nevēlos pāriet uz MAC, Linux vai vēl kaut ko citu, bet man to ir slinkums rakstīt.

Bet tā kā Tweetdeck tagad pieder Twitter, tad Tweetdeck neviens nevēlas pataisīt par lietojamu produktu un salabot lažas. Viena no lažām, kas man ir uz Win7, lietojot Kaspara Apostrofu — garumzīmes un mīkstinājuma zīmes ļoti bieži nedarbojas.

Bet visvairāk mani tracina atvērta tvīta skats.

Tweetdeck. Atvērta tvīta skats.
Tweetdeck. Atvērta tvīta skats.

Domāju, ka esmu vienīgais, kas, lai atgrieztos pie tvītu saraksta, konstanti nospiež bultiņu zem tvīta, kas patiesībā ir reply poga. Zemapziņas loģiku nevar apčakarēt. Šī ikona jebkurā veidolā nozīmēs tikai un vienīgi «back», jo to ir iepotējuši interneta pārlūki ļoti daudzus gadus atpakaļ. Un to sūdiņu, kas ir kolonnas augšā, es pamanu tikai tad, kad izlasu kolonnas nosaukumu, kas no «Me» ir pārvērties par «Back to Me».

6 domas par “Tweetdeck lietošanas murgs”

  1. Es arī esmu viens no “vienīgajiem”, kam gadās nospiest reply. Bet nu ar garumzīmēm man gan nav bijušas problēmas. Pat līdzīgā komplektācijā kā tavā gadījumā.

  2. Līdzīga figņa ar to būltiņu ir arī Gmailam uz android telefona. Tracina…

  3. MetroTwit bez maksas ļauj lietot tikai vienu tvitera kontu un tā arī neatradu, kur slēpjas listes. Janetter ir kaut kāds ķīniešu izgudrojums, kas manam prātam nav īpaši saprotams. Izskatās pēc samudžināta/sakompresēta TweetDeck.

  4. Joprojām uz v 0.38.2. Ir dažas lažas arī šim, bet vispār vislabākais klients

Komentāri ir slēgti.