7 domas par “Jautājums par hokeju”

  1. Cik pēdējos gados tika novērots, tad parasti tā info izpeld ar pāris dienu nokavēšanos no dienas, kad čepis jau sācies – ka kāds kaut kur ir “palaidis iespēju” skatīt tiešraidi caur netu (bet tas viss bija nelegāli) -jo oficiāli to caur internetu nevarēs skatīt.

    Iesaku parakņāties pa čepja ma’jas lapu – var’but tur būs iespēja (bet protams, ka par maksu) skatīt tiešraides (vismaz uefa un tml – tādu iespēju nodrošināja – par cikt ur tiem ērikiem mēnesī)

    Neesmu gan skatījis tagad – vai Apollo iTV ir noslēguši līgumu ar TV3 – par pārraidi netā. Ja ir tad – ja esi Apollo klients – varēs skatīt.

  2. Njā. Diezgan liela neskaidrība vēl joprojām. Es biju ticis līdz tv3 mājaslapai, bet no tā teksta īsti nevar saprast. Vai ir kādi licenču ierobežojumi, kas neļautu tv3 raidīt tiešraidi internetā?

  3. Pag, pag, kungi :) Cik gan es neskaidri izteicos par tiešraidēm? TV3 visu spēļu tiešraides būs skatāmas TV3 mājas lapā. Arī atkārtojumi. Pavisam oficiāli. Tad, ka programmā rakstīta kāda spēle (piemēram, sestdien pret ASV), tad tieši to pašu varēs skatīties arī internetā.

  4. Paldies. Es tur pabakstījos un tomēr atradu kaut kādu pogu, kurai virsū rakstīts «Tiešraide internetā». Ļoti ceru, ka tā ir īstā podziņa un tiešām viss būs kārtībā un guntisdk prognozes nepiepildīsies.

Komentāri ir slēgti.