Adobe laidis klajā InCopy CS2

Ar jauku ziņu pārsteidza Quark VS InDesign «InCopy CS2, the World; World, InCopy CS2» – ir iznākusi jaunā InCopy versija. Programma būtībā sākotnēji ne ar ko īpaši neatšķīrās no InDesign iebūvētā Story Editor, bet tagad gan InCopy var dēvēt par īstu atradumu jebkuram, kuram ir sakars ar redakcionāliem darbiem, zīmju skaitīšanu maketos un vairākiem cilvēkiem, kas atbild par saturu, jo es nevaru iedomāties, kā vēl ērtāk varētu paskaidrot dumam žurnālistam, ka 1100 zīmes neielīdīs tur, kur ir paredzētas 900.

InCopy CS2 paralēli padara ērtāku arī darbu ar daudziem teksta failiem, jo sadarbojoties ar Adobe Bridge tiek veidotas kopnes, kas satur vairākus dažādus tekstus un līdz ar to, strādājot ar lielāka apjoma tekstiem nebūs problēmas arī ar failu kolekcionēšanu. Daži jau drosmīgi ir piedēvējuši Microsoft Word tuvojamies nāvei, bet domāju, ka tie, kas reāli strādās ar InCopy sapratīs, kam tas ir domāts un ko tas atvieglo.

Silti iesaku iepazīties, tāpēc Adobe InCopy uz vietu, kur viss par to ir rakstīts un ir iespējams iegūt demo versiju, kas funkcionēs 30 dienas.